Tjänster

Tjänster

Vi gör en besiktning och ger förslag på vilket material och utförande som är mest lämpade och kostnadseffektiva i samråd med era önskemål.

Byggnadsplåtslageri

Takmålning

Vi utför målning på alla slags plåttak, vilket kräver stor kunskap vad det gäller rengöring och målningsbehandling.

Taksäkerhet

Egen tillverkning

Vi har vår egen verkstad med egen personal i Saltsjö-Boo där vi tillverkar och måttanpassar det mesta av materialet som skall monteras hos er.

Takskottning

Vi skyddar din fastighet och allmänheten genom att vi skottar och håller era tak rena från snömassor samt istappar. Vi är utbildade inom Skotta Säkert.

Snickeriarbeten

Vi utför även snickeriarbeten med egen personal via vårt systerbolag CM Gruppen Sverige AB. Då underlaget ofta även är skadat under taket löser vi det smidigt med snickare samt tillhörande byggställningar. 

Takavvattning

Vi monterar hängrännor och stuprör och ser till att ni får en fungerande takavvattning på era fastigheter.

Tätskikt

Vi lägger tätskiktsmattor (papp) och takdukar med marknadens bästa material. Vi utför svetsning av tätskikt med utbildad personal inom Heta Arbeten.

Tegelomläggning

Vi utför omläggning och restaurering av tegeltak/betongtak samt tillhörande arbeten.

Lagstiftningen har skärps inom taksäkerhet och vi gör en besiktning av ert tak för att se om de uppfyller lagkraven. Vi monterar takbryggor, takstegar, förankring av personlig fallskyddsutrustning, vajersystem, glidskydd, fallskyddsräcken, snörasskydd. Vi är utbildade inom taksäkerhet i samarbete med CWL.

Kort om oss på P&B Plåtslageri AB


Vi på P&B Plåtslageri har under ca 30 år jobbat med takentreprenader. Ett nytt tak skall hålla i många år och då behöver ni anlita en kunnig och pålitlig plåtslagare. Vi har vår egen verkstad i Saltsjö-Boo och arbetar inom Stor Stockholm åt främst bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, byggbolag samt privatkunder.


Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!Några av våra leverantörer:

Vi har Skotta säkert utbildning samt är medlemmar i:

P&B Plåtslageri AB verkstad i Saltsjö-Boo.